Páginas

2014/04/01

Errezetak lantzen Mikelen amarekin

Mikelen ama on PhotoPeach
 
HUNGARIAR OPILA

 OSAGAIAK: Ogi opila, Maionesa, Gazta xehatua, Yorkeko urdaiazpikoa

NOLA EGIN:
 1.Ogi baten gainean zulo bat egin eta barruko mamia kendu.
2.Urdaia karratuetan moztu eta gazta eta maionesa nahastu.
3.Nahastura hori ogiaren barruan sartu.
4.Labean 180ºtan sartu. Ateratako mamia ere bai,15min
5.JATERA!!!


 PinguinoaK

 Osagaiak : Oliba beltzak, Azenarioa, Philadelphia gazta, txotx 1

 ZER EGIN
1.- 2 oliba hartu eta labanarekin ebakitxo bat egin bakoitzari.
2.- Azenarioari xerra bat moztu.
3.- Xerrari hirukitxo bat moztu.
4.- Hirukitxoa ebaki batean sartu eta beste ebakia Philadelphia gaztaz bete.
5.- Bi olibak eta sobratu zaigun azenario zatia txotxan sartu baino azenario zatia ankez erabili.
6.-  Eta orain dasta itzazue Igeldoko Pinguinoak!!!!!!!

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina