Mikelen ama on PhotoPeach
HUNGARIAR OPILA
OSAGAIAK:
Ogi opila,
Maionesa,
Gazta xehatua,
Yorkeko urdaiazpikoa
NOLA EGIN:
1.Ogi baten gainean zulo bat egin eta barruko mamia kendu.
2.Urdaia karratuetan moztu eta gazta eta maionesa nahastu.
3.Nahastura hori ogiaren barruan sartu.
4.Labean 180ºtan sartu. Ateratako mamia ere bai,15min
5.JATERA!!!
PinguinoaK
Osagaiak :
Oliba beltzak,
Azenarioa,
Philadelphia gazta,
txotx 1
ZER EGIN
1.- 2 oliba hartu eta labanarekin ebakitxo bat egin bakoitzari.
2.- Azenarioari xerra bat moztu.
3.- Xerrari hirukitxo bat moztu.
4.- Hirukitxoa ebaki batean sartu eta beste ebakia Philadelphia gaztaz bete.
5.- Bi olibak eta sobratu zaigun azenario zatia txotxan sartu baino azenario zatia ankez erabili.
6.- Eta orain dasta itzazue Igeldoko Pinguinoak!!!!!!!
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina