Páginas

2018/05/21

AKELARRE JATETXEA

Ostiralean, Akelarre jatetxea barrutik ezagutzera joan ginen. Sukaldea "pil-pilean" ikusteko aukera izan genuen, Félix-en eskutik, sukaldeko arduraduna.

Elikagaiak kamioian iristen direnetik, edota beraien baratzetik mahaira iritsi arte egiten den lana ikusi genuen...a ze antolaketa!!! Talde lana oso garrantzitsua dela argi geratu zitzaigun.

Baratzean, landareak dastatu genituen, bai, bai dastatu...esperientzia berria guretzat!

Bodega, hotela, terrazak, Oteiza eremua eta Spa gunea ezagutu genituen baita ere!

Bukaeran "Sukaldatze gelan" egon ginen, bertan Pedro Subijana etorri zen elikadurari buruz hitzegiteko, eta sukaldatzeko teknika batzuk erakutsi zizkigun...eta postre bat dastatzeko eman ziguten.

Mila esker Pedro, Félix eta Borja, gauza berriak ikasi genituen!!!



1 iruzkin:

  1. Qué bonita experiencia, qué suerte!! Y qué fotos más chulas!! MUxu!!

    ErantzunEzabatu